Österåsens Bilservice och Diversehandel

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Ragunda och Österåsens Bilservice och Diversehandel är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Österåsens Bilservice och Diversehandel är ett av dem. Statusen för Österåsens Bilservice och Diversehandel är att Bolaget är aktivt.

Österåsens Bilservice och Diversehandel är ett Enskild firma och skapades 1990-08-27. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Ragunda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Österåsens Bilservice och Diversehandel ska trivas.

I Ragunda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad, bilförsäljning och loppmarknad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österåsens Bilservice och Diversehandel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Österåsens Bilservice och Diversehandel och det finns flera bolag som är det idag i Ragunda.

Vill man komma i kontakt med Österåsens Bilservice och Diversehandel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Österåsens Bilservice och Diversehandel är Kamfjord, Stig Pierre Lennart som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Österåsens Bilservice och Diversehandel har 620505-XXXX som sitt organisationsnummer.