Elektrikern i Mörtån

Jämtlands län

Information

660824-XXXX är organisationsnummer för bolaget Elektrikern i Mörtån. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elektrikern i Mörtån är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ragunda som är den kommunen som Elektrikern i Mörtån finns i.

Elektrikern i Mörtån har varit registrerat sedan 1999-04-15 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elektrikern i Mörtån så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Elektrikern i Mörtån är och det finns flera bolag i Ragunda som också är .

Firmatecknare för Elektrikern i Mörtån är följande:

Vill ni komma i kontakt med Elektrikern i Mörtån så kan ni göra det på telefon genom 0695-10101 eller genom brev på följande adress:

Elektrikerverksamhet såsom installation, montering av el samt försäljning av elmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Elektrikern i Mörtån och det är Häggkvist, Pehr Mårten som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,