Harrans Fiske & Fluga

Jämtlands län

Information

680916-XXXX är organisationsnummer för företaget Harrans Fiske & Fluga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harrans Fiske & Fluga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ragunda som är den kommunen som Harrans Fiske & Fluga finns i.

Harrans Fiske & Fluga har varit registrerat sedan 2000-09-06 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Harrans Fiske & Fluga så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Harrans Fiske & Fluga är och det finns flera bolag i Ragunda som också är .

Firmatecknare för Harrans Fiske & Fluga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Harrans Fiske & Fluga så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av fiskerelaterade artiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Harrans Fiske & Fluga och det är Persson, Per Erik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,