Bygdekooperativet Borgen Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Föreningen har til ändamål att främja medlemmarnas ekomoniska intressen genom att enligt socialtjänstens och hälso- och sjukvårdslagens intentioner tillhandahålla äldreboende samt övrig erforderlig äldreomsorgsverksamhet. Kooperativet kan dessutom driva för äldreomsorgen närstående verksamheter vari medlemmarna deltar som konsument eller producent.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bygdekooperativet Borgen Ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Ragunda så är Bygdekooperativet Borgen Ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Ragunda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ragunda och i Jämtlands län. Redan 1995-12-06 så skapades Bygdekooperativet Borgen Ekonomisk förening och företaget är har ej F-skattsedel.

769601-1738 är organisationsnummret för företaget som finns i Ragunda.

Just nu är Bygdekooperativet Borgen Ekonomisk förening och det finns många företag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Bygdekooperativet Borgen Ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0695-50039 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Blixt, Lars Rune -Brink, Mona Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bygdekooperativet Borgen Ekonomisk förening är Blixt, Lars Rune som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Mona Birgitta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Elin Margit som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Eva Irene som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Torgersson, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg Hellberg, Berit Vivianne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotWesterberg, Maud Elisabet som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan Erik Folke som är född 1935 och har titeln Suppleant, Jonsson, Ing-Marie som är född 1935 och har titeln SuppleantTorgersson, Tage Olof som är född 1944 och har titeln SuppleantWesterberg, Jan Olof som är född 1943 och har titeln Suppleant.