Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter

Jämtlands län

Information

Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter är ett företag som finns i Ragunda. I Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Ingrid Lillemor som är född 1939 och har titeln Bolagsman, Andersson, Sven-Ivan som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter på telefon 0696-10522.

Bärodling och tillverkning av emballage.

Idag är Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter av bolagstypen Handelsbolag.

Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Ragunda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Handelsbolaget Håsjö Trädgårdsprodukter har 916472-2499 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.