Smaskens Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Smaskens Handelsbolag är ett företag som finns i Ragunda. I Smaskens Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergvall, Per Börje som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Bergvall, Åsa Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Smaskens Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Smaskens Handelsbolag på telefon 070-3254654.

Information inom turism, guidning, utbildning och föreläsningar samt konferencierverksamhet. Handel med begagnade varor såsom husgeråd och möbler samt import av kläder och souvenirer.

Idag är Smaskens Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Smaskens Handelsbolag är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Ragunda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Smaskens Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Smaskens Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Smaskens Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Smaskens Handelsbolag har 969626-1701 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.