Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag är ett av många företag som finns i Ragunda. Det är nämligen den kommunen som Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-30.

Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2006-03-09. Men sedan 2006-03-30 så har Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bomsund 429, 830 76, Stugun. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Ragunda arbetar för att företag som Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag. Det finns flera företag i Jämtlands län.

Bolaget ska äga, förvalta och uthyrning av fastigheter. Bedriva snickeri och byggverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Viklund, Nils Lennart.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag och det är följande personer, Viklund, Nils Lennart som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Wiklund, Eric Örjan som är född 1955 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Wiklunds Fastigheter i Höglunda Handelsbolag är 969717-4390.