J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh

Jämtlands län

Information

500403-XXXX är organisationsnummer för bolaget J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ragunda som är den kommunen som J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh finns i.

J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh har varit registrerat sedan 1976-10-11 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh är och det finns flera bolag i Ragunda som också är .

Firmatecknare för J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh är följande:

Vill ni komma i kontakt med J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh så kan ni göra det på telefon genom 0696-10060 eller genom brev på följande adress:

Design, formgivning av textil och trä, tillverkning av byggnads- snickerier och möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med J.O. Fridhs Snickeri efterträdare Rune Fridh och det är Fridh, Olof Rune som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,