Kullsta Service

Jämtlands län

Information

510227-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kullsta Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kullsta Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Ragunda som är den kommunen som Kullsta Service finns i.

Kullsta Service har varit registrerat sedan 1978-09-04 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kullsta Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kullsta Service är och det finns flera verksamheter i Ragunda som också är .

Firmatecknare för Kullsta Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kullsta Service så kan ni göra det på telefon genom 0696-55231 eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av personal. Utbildning. Konsulttjänster såsom data, byggnation av hus, husritningar. Försäljning inom data, entreprenad.

Det finns olika personer som har en koppling med Kullsta Service och det är Eriksson, Stig Ove som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,