Jämt-Zäta Skogstransporter Aktiebolag

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Jämt-Zäta Skogstransporter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ragunda här finns det många olika Aktiebolag. Jämt-Zäta Skogstransporter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Ragunda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Jämt-Zäta Skogstransporter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556175-1289.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0695-10401 alternativt besöka eller skicka post till Jämt-Zäta Skogstransporter Aktiebolag på följande adress Industriv. 4, 830 76, Stugun.

Jämt-Zäta Skogstransporter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jämt-Zäta Skogstransporter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Bergholm, Celené Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra avverkning och transporter inom skogsbruket samt därtill hörande verksamhet samt äga, förvärva och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.