Aktiebolaget Stööks Skoaffär

Jämtlands län

Information

556363-2818 är organisationsnummer för bolaget Aktiebolaget Stööks Skoaffär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Stööks Skoaffär är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Ragunda som är den kommunen som Aktiebolaget Stööks Skoaffär finns i.

Aktiebolaget Stööks Skoaffär har varit registrerat sedan 1989-06-16 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Stööks Skoaffär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Aktiebolaget Stööks Skoaffär är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Ragunda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Stööks Skoaffär är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stööks Skoaffär så kan ni göra det på telefon genom 0696-10069 eller genom brev på följande adress:
Centralg. 16, 840 70, Hammarstrand

Bolaget skall driva skohandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Stööks Skoaffär och det är Stöök, Lars Bernhard som är född 1951 och har titeln VD, Stöök, Lars Bernhard som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Stöök, Karin Lena som är född 1953 och har titeln Suppleant, Mattiasson, Mats Åke som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,