Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ragunda. Det är nämligen den kommunen som Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1991-11-27. Men sedan 1998-01-01 så har Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0696-22092.

Ragunda arbetar för att företag som Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva stenhuggeri samt försäljning av gravstenar samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag och det är följande personer, Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sten & Trärelief i Överammer Aktiebolag är 556438-1365.