Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag är ett av många företag som finns i Ragunda. Det är nämligen den kommunen som Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1993-06-10. Men sedan 1993-01-01 så har Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fjälingsv. 5, 830 76, Stugun. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0695-10458.

Ragunda arbetar för att företag som Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jämtlands län.

Bolaget skall idka skogsentreprenadrörelse ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom samt att idka därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag och det är följande personer, Backman, Erik Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Backman, Berit Kristin som är född 1954 och har titeln Suppleant, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisor, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gunnar Backman Skogsentreprenad Aktiebolag är 556467-7283.