Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB

Jämtlands län

Information

Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB är ett företag som finns i Ragunda. I Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindh, Jens Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gahnström, Lajla Ragnhild Elvine som är född 1947 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB på telefon 0696-30416.

Bolaget skall bedriva gatukök och matservering, uthyrning av arbetskraft inom byggbranschen, försäljning av plant, skogsvård, handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB är ett av många företag som finns i Jämtlands län och Ragunda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB innehar ej F-skattsedel och Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jämtlands Skogsvård i Bispgården AB har 556492-3356 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.