Anders Jämtgård Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ragunda och Anders Jämtgård Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Anders Jämtgård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Anders Jämtgård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Anders Jämtgård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-12-23. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Ragunda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Anders Jämtgård Aktiebolag ska trivas.

Anders Jämtgård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ragunda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skogsavverkning, ävensom att äga och förvalta fast och lös egendom, samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Jämtgård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Anders Jämtgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Ragunda.

Vill man komma i kontakt med Anders Jämtgård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0695-10526.

Firman tecknas var för sig av -Dahl Jämtgård, Lena Margareta -Jämtgård, Per Anders Cefast.

De som är på något sätt har med Anders Jämtgård Aktiebolag är Jämtgård, Per Anders Cefast som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahl Jämtgård, Lena Margareta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Revisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Anders Jämtgård Aktiebolag har 556503-0466 som sitt organisationsnummer.