Skogstrollet Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Ragunda och Skogstrollet Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Skogstrollet Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skogstrollet Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skogstrollet Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1996-10-10. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Ragunda där företaget finns i jobbar för att företag som Skogstrollet Aktiebolag ska trivas.

Skogstrollet Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Ragunda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva entreprenörs- och konsultverksamhet inom skogsnäringen såsom skogsvård, inventeringar, skogs- bruksplaner, avverkning och huggningsuppdrag, samt därmed förenlig verksamhet. Tillverkning och försäljning av holkar samt boplatser för olika fåglar. Bolaget skall bedriva travsportverksamhet, uppfödning, köp och försäljning av hästar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även idka handel med och förvaltning av aktier och andra värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skogstrollet Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Skogstrollet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Ragunda.

Vill man komma i kontakt med Skogstrollet Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0695-10610.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skogstrollet Aktiebolag är Henriksson, Dan Henric Jörgen som är född 1964 och har titeln VD, Henriksson, Dan Henric Jörgen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Birgit Margareta Linnéa som är född 1932 och har titeln Suppleant, Pålstam, Per Krister som är född 1963 och har titeln Revisor, Ederwall, Barbro Kristina som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Skogstrollet Aktiebolag har 556534-7720 som sitt organisationsnummer.