G.O.E.R i Sverige AB

Jämtlands län

Information

G.O.E.R i Sverige AB är en verksamhet som finns i Ragunda. I G.O.E.R i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorén, Robert Elis som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindell, Lars-Erik Edvard som är född 1946 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med G.O.E.R i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå G.O.E.R i Sverige AB på telefon 070-8336131.

Bolaget skall hyra ut IT-tjänster (internutveckling för egna dotterbolag, IT-konsulting, systemutveckling och support till externa kunder), ekonomitjänster, tjänster inom personalområdet, äga och förvalta fastigheter och bostadsrätter och bedriva förvaltning av aktier och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva försäljning och uthyrning av bilar, båtar, fastigheter och hästar. Bolaget ska även bedriva försäkringsförmedling med finansiell- och förvaltningsrådgivning, utan att driva försäkringsrörelse eller sådan verksamhet som avses i bankrörelselagen eller om lagen om kreditmarknadsbolag, äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom, samt exploatera och bedriva handel med fast egendom, bedriva ridhusverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är G.O.E.R i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

G.O.E.R i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Ragunda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

G.O.E.R i Sverige AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-09-11 och G.O.E.R i Sverige AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-09-11.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för G.O.E.R i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

G.O.E.R i Sverige AB har 556568-5723 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.