Hammarstrands Bil & Däckservice AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Hammarstrands Bil & Däckservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Ragunda här finns det många olika Aktiebolag. Hammarstrands Bil & Däckservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Ragunda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Hammarstrands Bil & Däckservice AB är momsregistrerat sedan2002-03-26 och har organisationsnummer 556622-1072.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0696-681515 alternativt besöka eller skicka post till Hammarstrands Bil & Däckservice AB på följande adress Centralg. 42, 840 70, Hammarstrand.

Hammarstrands Bil & Däckservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2008-09-11.

I Hammarstrands Bil & Däckservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Bernt Sune som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bilverkstad, reservdelsförsäljning, däckförsäljning, uthyrning av lokaler och bostad, biluthyrning samt bilförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.