e-handel i jämtland AB

Jämtlands län

Information

e-handel i jämtland AB är ett bolag som finns i Ragunda. I e-handel i jämtland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Nils Anders som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Oversand, Jan Benny som är född 1973 och har titeln Suppleant, Nordin, Anders Torbjörn som är född 1972 och har titeln Revisor, Eurenius, Mats Gabriel som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med e-handel i jämtland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå e-handel i jämtland AB på telefon 063-100701.

Bolaget ska bedriva försäljning av datorutrustning såväl mjuk- som hårdvara samt försäljning av presentartiklar, konfektion och fritidsprodukter. Bolaget ska också bedriva konsultverksamhet inom data, ekonomi, administration, affärsutveckling och försäljning samt rätt att köpa äga sälja värdepapper, fastigheter inom landet.

Idag är e-handel i jämtland AB av bolagstypen Aktiebolag.

e-handel i jämtland AB är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Ragunda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

e-handel i jämtland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-11-10 och e-handel i jämtland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-11-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för e-handel i jämtland AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

e-handel i jämtland AB har 556688-8219 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.