Ragunda utvecklar Thailand AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Ragunda utvecklar Thailand AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Ragunda här finns det många olika Aktiebolag. Ragunda utvecklar Thailand AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Ragunda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jämtlands län gör att bolag trivs där.

Ragunda utvecklar Thailand AB är momsregistrerat sedan2006-03-16 och har organisationsnummer 556696-8292.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 063-575060 alternativt besöka eller skicka post till Ragunda utvecklar Thailand AB på följande adress Fagerbacken 28, 831 46, Östersund.

Ragunda utvecklar Thailand AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Ragunda utvecklar Thailand AB så sitter följande personer i styrelsen: , Lundkvist, Hans Wilhelm som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att utveckla sälja upplevelseprodukter och tjänster med temat Thailand, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.