Ragunda Skog AB

Jämtlands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att genom skogsentreprenaduppdrag bedriva gallring och avverkningar, skogsvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ragunda Skog AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Ragunda så är Ragunda Skog AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Ragunda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Ragunda och i Jämtlands län. Redan 2007-01-16 så skapades Ragunda Skog AB och företaget är har F-skattsedel Ragunda Skog AB har haft det sedan 2007-02-08.

Ragunda Skog AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-08

556720-5371 är organisationsnummret för företaget som finns i Ragunda.

Just nu är Ragunda Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Ragunda Skog AB så går det att nå dem via telefon på 070-6821697 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ragunda Skog AB är Danielsson, Per Thomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vestin, Pär Ivar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengard, Per Olof som är född 1965 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .